even niets op je hoofd

dan kies je voor contactlenzen

contactlenzen

Elk oog is uniek. Voor elk oog moet dan ook worden onderzocht welk van de vele honderden soorten contactlenzen het best geschikt is. Als dat bepaald is, moet de juiste maat van die geselecteerde soort worden vastgesteld. Kortom, het aanmeten van contactlenzen is geen sinecure. Daar is vakmanschap, ervaring en gespecialiseerde apparatuur voor nodig. En dat is precies wat je bij ons vind.

voordelen

  1. zie je er vaak beter uit dan met een bril
  2. verandert er niets aan je gezicht
  3. kun je scherper zien
  4. heb je meer vrijheid bij het sporten
  5. heb je geen last van beslagen brillenglazen

Meer weten?

Wil je meer weten over contactlenzen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

soorten contactlenzen

Vormvaste lenzen (de vervangers van de ouderwetse harde lenzen). Voor de meeste mensen zeer geschikt. Zeker met de moderne hoog zuurstofdoorlatende materialen een uitstekende keuze voor veel mensen.

Zachte lenzen zijn erg populair en worden meteen vanaf de eerste dag comfortabel gedragen. Regelmatige controle is noodzakelijk (zoals me elk soort lenzen!). Er zijn heel veel soorten. Bijvoorbeeld lenzen die elke maand worden vervangen of zelf soorten die elke dag worden vernieuwd.

De nieuwe silicone hydrogel soorten bieden veel mogelijkheden voor mensen die in een erg droge omgeving werken. Er zijn ook speciale soorten lenzen zoals multifocale lenzen, en torische lenzen. Voor al dat soort speciale lenzen kunt u het best een vrijblijvende afspraak maken.