jouw ogen staan centraal

Brillenglazen zijn er in zo veel variëteiten

Brillenglazen

Bij Optiek van Es staan jouw ogen centraal. Brillenglazen zijn er in zo veel variëteiten dat je zonder gedegen advies geen goede keuze kunt maken. Het gaat om comfortabel zien en verantwoorde oogcorrecties en om de keuze van de brillenglazen die het beste bij jouw sterkte en jouw (nieuwe) montuur passen. De juiste glazen maken jouw bril mooier en comfortabeler. Er zijn veel uitvoeringen van brillenglazen: van kunststof en van glas, ontspiegeld, getint, gehard, ultradun en nog veel meer.

eigen atelier

Wij bewerken en slijpen alle brillenglazen in ons eigen gespecialiseerd atelier. Jouw glazen worden precies op maat gemaakt voor jouw bril, hierbij is vakmanschap van groot belang. Het ambacht staat bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over geavanceerde apparatuur en de ervaring om van elke bril een kwaliteitsproduct te kunnen maken.

Bril vergoeding

Veel mensen zijn op zoek naar een goede vergoeding bij hun zorgverzekering voor brillen en contactlenzen.

multifocaal (dubbelfocus)

Mensen die moeite krijgen met scherp zien op korte afstanden hebben een leesbril nodig. Wanneer je al een bril draagt, kan je ook kiezen voor dubbelfocus- of multifocale glazen. Multifocale glazen hebben geen zichtbare overgang van het verte- naar het leesgedeelte. Die glazen zijn er tegenwoordig in heel veel soorten. Vanaf eenvoudig tot uiterst geavanceerd. Uiteraard is ook hier een goede voorlichting beslist noodzakelijk.

Meekleurende glazen

Meekleurende brillenglazen zijn er zowel in “glas” als “kunststof”. De nieuwste generatie meekleurende kunststofglazen worden heel snel donker als je in de zon loopt en ook weer snel licht als je naar binnen gaat. Wij kunnen dit natuurlijk demonstreren.

gekleurde glazen op sterkte

Gekleurde glazen zijn er voor alle gelegenheden en omstandigheden. Het kan zijn dat u een zonnebril op sterkte wilt of licht gekleurde glazen die uw bril een modieus extra tintje geven.